Audio Wave
Je ervaart het beter met geluid

Holy Dogs trailer 

Shiny eyecatcher van formaat

Wie kent ze niet, de zilveren Amerikaanse Airstreamer caravans? In de jaren 30 kwamen deze uit aluminium opgebouwde trailers voor het eerst op de weg. Ze zijn bijzonder arbeidsintensief om te bouwen. Van beneden naar boven worden de aluminium panelen als een soort dakpannen over elkaar heen gemonteerd. Op die manier ontstaat een waterdichte constructie en een unieke buitenbekleding. Door deze opvallende buitenkant, de spiegelende zilveren kleur en sierlijke ronde vormen zijn het ware iconen geworden. De aluminium trailers symboliseren een gevoel van vrijheid en luxe. Perfect dus, vinden wij, voor een hotdog foodtruck.

Holy Dogs Retro trailer 

Onze retro trailer is compleet uitgerust als professionele mobiele foodtruck en kan dus grote groepen gasten van de lekkerste hotdogs voorzien. In de trailer bevinden zich ruime RVS werkbanken, spoelbakken, drankkoelingen, wijnkoelingen en een Smeg koelkast. Meer dan voldoende ruimte dus om alles perfect op temperatuur te serveren.

De Holy Dogs trailer wordt altijd stijlvol aangekleed. Net zoals de bediening natuurlijk. En als je wilt brengen we achtergrondmuziek en bijpassend meubilair mee op locatie. Hiermee is de wow-factor gegarandeerd!

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft accepteer je onze cookies.