Audio Wave
Je ervaart het beter met geluid

Holy Dogs

Niet zomaar hotdogs

Bij Holy Dogs houden we van hotdogs. Maar niet zomaar hotdogs! Met eerlijke, verse ingrediënten en de keuze uit diverse toppings doen wij er alles aan om onze hotdogs nét dat beetje extra te geven. Wij werken met eerlijke producten, want lekker hoeft niet per se onverantwoord of ongezond te zijn. En dat allemaal vanuit onze retro Amerikaanse foodtruck of onze authentieke bakfiets.

Holy Dogs zorgt voor de hotdogs én de looks op tuinfeesten, congressen, bruiloften, personeelsfeesten, festivals, kinderfeestjes, bedrijfslunches en andere evenementen. Want of u nou een hotdogkraam op uw feest of evenement wil laten komen, een foodfestival bezoekt of onderweg een hotdog uit de hand eet; het oog wil ook wat! Onze Amerikaanse foodtruck en vintage hotdog bakfiets zijn spectaculaire en unieke blikvangers die de feest- of vergaderlocatie nét dat extra beetje sfeer & stijl geven.

Multi-inzetbaar

Onze hotdog foodtruck is trouwens niet alleen leuk om te zien, maar ook nog eens multi-inzetbaar. Omdat onze trailer ook een mobiele bar is kunnen wij met gemak een grote hoeveelheid aan drankjes bij de hotdogs verzorgen. Frisdranken, limonade, verse fruitsmoothies, bieren, wijnen en zelfs champagne of andere bubbels behoren bij ons tot de mogelijkheden.

Bubbels en hotdogs zijn misschien niet de meest voor de hand liggende combinatie, maar deze smaakwerelden passen verrassend goed bij elkaar. Dat maakt het totaalplaatje extra uniek. Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden om bubbels & dogs op uw bruiloft, bedrijfsborrel, tuinfeest, festival of ander evenement te laten serveren? Vraag ons dan gerust naar meer informatie over deze bijzondere combinatie of kijk eens op de website van Buitengewoon Bubbels.

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft accepteer je onze cookies.