Van the fat dog naar holy dogs!

De laatste jaren duiken in de culinaire wereld steeds vaker verrassende en vernieuwende combinaties op. Frieten, hotdogs en andere vormen van streetfood zijn niet langer de fantasieloze en ongezonde fast food snacks die ze ooit waren, terwijl champagne en andere bubbels niet meer zo elitair en stoffig zijn als tientallen jaren geleden. Meer en meer komen deze verschillende culinaire werelden bij elkaar en worden ze gecombineerd in één gerecht.

Zo is het ook niet langer verboden om de betere hotdogs te combineren met een lekker bubbeltje. Voorbeelden van deze trend op gastronomisch gebied zijn het Engels Bubbledogs en The Fat Dog van chefkok Ron Blaauw uit ons eigen landje. Het concept: serveer creatieve en kwalitatief hoogstaande broodjes hotdog met een passend bubbeltje. Op die manier maak je van de hotdog méér dan de traditionele fast food snack en krijgen de bubbels een wat hippere en jongere uitstraling; twee vliegen in één klap dus! &

 

Bubbels & Dogs op locatie
Wat Bubbledogs en The Fat Dog doen in hun eigen restaurantjes doen wij op iedere locatie in Nederland. Wij komen onze Holy Dogs op locatie bereiden en serveren vanuit onze foodtruck óf een van onze klassieke bakfietsen. Onze biologische broodjes kunnen wij begeleiden van een passend bubbeltje, maar uiteraard is het ook mogelijk om ons bieren, wijnen & fris te laten serveren bij de Holy Dogs.

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden & tarieven? Neem gerust contact met ons op via onze contactpagina of kijk eens rond op onze website.