Heerlijk Hotdog happen

Wilt u ambachtelijke hotdogs op uw feest laten komen, maar dan wel graag met een beetje stijl en klasse? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij serveren heerlijke hotdogs op locatie vanuit onze retro Amerikaanse trailer óf vanuit onze authentieke bakfiets. Een klein overzicht van onze manier van werken.

  • Onze Producten | Allereerst zijn de ingrediënten 100% vers en zo veel mogelijk biologisch. Onze broodjes komen rechtstreeks van de biologische bakker en we werken uitsluitend met eerlijke en regionale producten. Dit zorgt ervoor dat we een grote diversiteit aan hotdogs in ons assortiment hebben met allerlei overheerlijke verse ingrediënten. Want lekker hoeft natuurlijk niet per se onverantwoord te zijn! Verantwoord en biologisch hotdogs happen, dat is waar wij voor staan
  • Onze looks | Of u nou een hotdog uit de hand eet onderweg, een food festival bezoekt of een hotdog kraam op uw feest wil laten komen met alles erop en eraan; het oog wil ook wat. Onze vintage Amerikaanse trailer en onze retro hotdog bakfiets zorgen ervoor dat het hotdog-plaatje compleet is. Wij serveren onze ambachtelijke hotdogs op iedere locatie, onze foodtruck deinst nergens voor terug!
  • Onze presentatie | Daarnaast zorgen wij tot in detail voor een passende presentatie en aankleding. Met onze strikjes en bretels komen wij geheel in vintage stijl gekleed en zullen wij ons uiterste best doen om de hongerige gasten op hun wenken te bedienen. Om het geheel af te maken komen wij met een enorme bellenblazer bij de trailer of bakfiets. Daar wordt toch iederéén vrolijk van?!

Dus bent u op zoek naar een ambachtelijke snack bij een feestelijke gelegenheid en wilt u de gasten bovendien verrassen met een fraaie eyecatcher? Dan zou onze mobiele hotdogkraam wel eens precies kunnen zijn wat u zoekt… Kijk gerust eens rond op onze Menukaart of vraag naar de mogelijkheden via onze contactpagina.