Biologische hotdogs: lekker en verantwoord!

Vanuit onze foodtruck serveren wij biologische hotdogs op iedere locatie in Nederland en België. Met (h)eerlijke, verse ingrediënten en de keuze uit allerlei verschillende toppings doen wij er alles aan om onze hotdogs nét dat beetje extra mee te geven.

Onze broodjes zijn bijvoorbeeld 100% biologisch en dagvers. Wij werken met eerlijke producten, want lekker hoeft niet per se onverantwoord of ongezond te zijn! Verantwoord en biologisch hotdog happen, daar gaat het bij ons om!

 

wat betekent dat?
Wat houdt biologisch dan precies in? Bij biologische producten kan het behalve om eten bijvoorbeeld ook om katoen of verzorgingsproducten gaan. Bij biologisch gaat het echter altijd om leven, om producten die afkomstig zijn van dieren of planten. Zo zijn biologische producten geproduceerd zonder toevoeging van chemische bestrijdingsmiddelen, kunstmest en zonder gebruik te maken van preventieve antibiotica. Ook worden biologische producten onderworpen aan strenge controles van het onafhankelijk instituut Skal.

Onze biologische broodjes zijn dus geproduceerd met respect voor de natuur en het welzijn van de dieren. De broodjes worden door onze ambachtelijke bakker bovendien met veel liefde gemaakt en dat proef je er wel aan af! Hongerig of nieuwsgierig geworden? Neem gerust eens een kijkje op de Menukaart op onze website.