Of je worst lust

Vanuit onze retro Amerikaanse hotdog foodtruck óf onze authentieke bakfiets serveren wij Holy Dogs met stijl op iedere locatie. Holy Dogs? Oké, het blijven natuurlijk gewoon hotdogs… Maar met eerlijke, verse ingrediënten en de keuze uit diverse toppings doen wij er alles aan om onze hotdogs nét dat beetje extra mee te geven.

Zo zijn onze broodjes 100% biologisch en dagvers. Wij werken met eerlijke producten, want lekker hoeft niet per se onverantwoord of ongezond te zijn! Verantwoord en biologisch hotdog happen, dat is waar wij voor staan.

Is onze trailer te groot voor de locatie of bent u meer op zoek naar de klassieke Amerikaanse hotdog venter met het bijbehorende karretje? Geen probleem, voor dit soort gelegenheden serveren wij onze hotdogs vanuit een geweldige vintage bakfiets.

Kom onze hotdogs eens proeven op een van de foodfestivals of nodig ons uit op uw eigen feestje en wij overtuigen u graag!

catering thuis of op locatie

Het oog wil ook wat

Holy Dogs zorgt voor de hotdogs én de looks op tuinfeesten, congressen, bruiloften, personeelsfeesten, festivals, kinderfeestjes, bedrijfslunches en andere evenementen. Want of u nou een hotdogkraam op uw feest of evenement wil laten komen, een foodfestival bezoekt of onderweg een hotdog uit de hand eet; het oog wil ook wat! Onze Amerikaanse foodtruck en vintage hotdog bakfiets zijn spectaculaire en unieke blikvangers die de feest- of vergaderlocatie nét dat extra beetje sfeer & stijl geven.

Om het hotdog-plaatje helemaal compleet te maken zorgen wij voor een passende presentatie en aankleding. Met onze bloesjes, strikjes en klassieke schorten komen wij geheel in stijl gekleed en zullen wij ons uiterste best doen om de gasten op hun wenken te bedienen.

Onze hotdog foodtruck is trouwens niet alleen leuk om te zien, maar ook nog eens multi-inzetbaar. Omdat onze trailer ook een mobiele bar is kunnen wij met gemak een grote hoeveelheid aan drankjes bij de hotdogs verzorgen. Frisdranken, limonade, verse fruitsmoothies, bieren, wijnen en zelfs champagne of andere bubbels behoren bij ons tot de mogelijkheden.

foodtruck bruiloft boeken of huren

Bubbels and Dogs

Bubbels? Jazeker, bubbels & dogs. Dit lijkt op het eerste gezicht misschien niet de meest voor de hand liggende combinatie, maar dat maakt het totaalplaatje naar onze mening des te verrassender en leuker. En belangrijker nog; deze twee verschillende smaakwerelden combineren erg goed bij elkaar! Zo timmert Bubbledogs (what’s in a name?) in Engeland al een tijdje aan de weg met deze opvallende combinatie en in Amsterdam heeft chefkok Ron Blaauw onlangs een vergelijkbaar concept opgezet. Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden om bubbels & dogs op uw bruiloft, bedrijfsborrel, tuinfeest, festival of ander evenement te laten serveren? Vraag ons dan gerust naar meer informatie over deze bijzondere combinatie of kijk eens op de website van Buitengewoon Bubbels.

bubbels en hotdogs the fat dog